Ești un antreprenor care desfășoară activități independente, comerciant sau proprietar de afaceri mici, care nu au timp pentru a-si tine singuri contabilitatea, depuneri de formulare fiscale, management de salarizare și altele.

Dacă este așa, atunci ati ajuns unde trebuie! Suntem o echipă calificata in domeniul contabil, cu cunoștințe de CSI, PAYE, NI etc.Dacă desfășurati activități independente și va e groază de momentul când trebuie sa sortati chitanțele cu scopul de a solicita o rambursare a impozitului sau de a depune doar datele, atunci aveți pe cineva care se bucură de a face treburile murdare și de a obține rezultate.

Fie că tineti contabilitatea pe caiet sau preferti un format tipărit va putem satisface nevoile dumneavoastra, lăsându-vă liber pentru a va efectua munca știind ca actele sunt în ordine și la zi.

Declarațiile fiscale pentru cei care desfășoară activități independente

Din momentul în care vă înregistrați la Oficiul fiscal sau dacă aveți un card CIS, aveți obligația de a furniza o declarație fiscală la data de 31 ianuarie a fiecărui an, pentru perioada 6 aprilie – 5 aprilie. În sectorul construcțiilor, persoanele care lucrează ca subcontractori au obligația de a fi plătit net, după ce contractantul și-a scazut impozitul de 20% sau 30%, daca subcontractant a fost verificată de către HMRC sau nu. Din aceasta cauza, daca lucrați ca un subcontractant de construcții, aveti o sansa buna de a primi o reducere a impozitelor.

Deconturi CSI și rapoarte

În industria construcțiilor, echivalentul sistemului PAYE este sistemul CSI, care se bazează pe faptul că contractori sunt obligati de a scădea taxele de la subcontractanți, la o rată de 20% sau de 30%. Ei au, de asemenea, datoria de a prezenta rapoarte lunare la HMRC înainte de sau la data de 19 a fiecărei luni.

About roconsulting

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful